"Viņi iziet cauri ellei"; avots par Keitas Midltones ārstēšanu

© depositphotos.com

Kopš Keitai Midltonei tika atklāts vēzis, karaliskās ģimenes dzīve ir radikāli mainījusies. Viņa tiek uzskatīta par tautas vismīlētāko karaliskās ģimenes locekli, un visi uztraucas par Midltoni, raksta The Telegraph.

Tikai nesen princis Viljams atgriezās pie saviem pienākumiem, viņš atkal piedalās dažos pasākumos, nodarbojas ar labdarību un dažreiz atbild uz jautājumiem par savu sievu. Vienmēr ārkārtīgi skops - troņmantnieks negrasās atklāt sīkāku informāciju par sievas ārstēšanu, bet tie, kuri vismaz kaut kā ir saistīti ar Velsas princi un princesi, stāsta par patieso lietu stāvokli.

Amaija Arrieta, pazīstama dizainere un ģimenes draudzene, ir nobažījusies par prinča un princeses stāvokli.

Sarunā ar The Telegraph viņa atzina: "Šobrīd man sāp sirds."

"Viņi iziet cauri ellei. Es ceru, ka viņi atgriezīsies. Tas ir patiešām personiski,” piebilda Arrieta.

Viņa neiedziļinājās Keitas Midltones atveseļošanās detaļās, taču pēc plānotās vēdera operācijas princese sabiedrībā parādījās tikai dažas reizes. Viņa sacīja, ka cīnās ar bīstamu slimību un tiek veikta ķīmijterapija.

Arī Keitas un Viljama bērni apzinās situāciju, proti, kad lielāki draudi bija aiz muguras, princis un princese visu izstāstīja Džordžam, Šarlotei un Luisam.

"Viņi to izskaidroja viņiem pieņemamā veidā un apliecināja, ka ar mammu viss būs kārtībā."

Slavenības

Eiroparlamenta deputāte Sandra Kalniete atklāj, ka laikā, kad viņas vīram Ansim Reinhardam bija pēdējā slimības stadija, viņa rakstīja grāmatu, vēstīts Laumas Lapsas materiālā "Rakstot remdēju sāpes" izdevumā "Privātā Dzīve".

Svarīgākais