Lauris Reiniks nonācis dilemmas priekšā; vaicā tviteristiem padomu

© Ģirts Ozoliņš/MN

Tuvojoties Eiropas Parlamenta vēlēšanām, arvien aktuālāks ir jautājums: par ko balsot?

Par šo jautājumu aizdomājies arī Lauris Reiniks: "Šogad nav kaut kāds tests, kurš jāiziet, lai saprastu, par ko balsot EP vēlēšanās? Ņemot vērā partiju uzstādījumus, vērtības, vīzijas utt. Obligāti balsošu, bet nezinu, par ko. Zinu tikai, par ko nebalsošu. Tās siltās vietiņas jādod cilvēkiem, no kuriem tur jēga būtu."

Komentētāji iesaka: "Drīz būšot LSM partiju šķirotava, vēl gan nav publicēta."

"Lauri, pieej tam kā Politiskai Eirovīzijai. Te tikai vietas vairāk un vajag citus "talantus". Cīņa par personīgām nodrošinātām vecumdienām, nekas vairāk. Un te pat ir milzīga empīriska pieredze. Diemžēl."

"Kandidātu atrašanas kritēriji: Pieredze. Zināšanas. Svešvalodas prasmes. Spēja atrast domubiedrus. Idejiski pieņemama vai vismaz saprotama programma, ko darīs 5 gadus. Jāuzmanās no tukšrunātājiem, populistiem un prokrieviskiem elementiem."

"Vispirms ir jāsaprot, ka EP praktiski netiek vēlēts par partijām, bet par cilvēkiem. Mums pieņemts, ka pat partija neievēro savu priekšvēlēšanu programmu, kur nu vēl cilvēks, kurš EP stāsies citā (!) partijā."

Slavenības

Psiholoģe Diāna Zande viesojas raidījumā “Kad viņas satiekas”. Sarunas laikā viņa dalās savās pārdomās par leģendāro filmu “Limuzīns Jāņu nakts krāsā”, kurā atveidoja rotaļīgo Lāsmiņas tēlu. Diāna atklāj, kā mainījusies viņas dzīve pēc filmas un ko viņa iemācījusies no Lāsmas tēla atveidošanas.

Svarīgākais