"Tas ir, maigi izsakoties, nekrietni," Lato Lapsa "uzklūp" ārlietu ministrei

© Gints Ivuškāns/MN

Ārlietu ministre Baiba Braže vietnē "X" vēsta, ka tikusi pie jauna ģimenes locekļa - kaķa.

"Ir jauns ģimenes loceklis, laikam jānorāda amatpersonas deklarācijā. P.S. No patversmes, neko nemaksāja," raksta ārlietu ministre Baiba Braže.

Ierakstu pamanījis žurnālists Lato Lapsa.

"Pieņemt dzīvnieciņu no patversmes - tas ir ļoti labi. Savus amata pienākumus katastrofāli sākušai amatpersonai lielīties ar dzīvnieciņa pieņemšanu no patversmes - tas vairs nav tik ļoti labi. Šādai turīgai amatpersonai lielīties ar to, ka dzīvnieciņš no patversmes paņemts, neko tai neiedodot pretī, - tas ir, maigi izsakoties, nekrietni," tā L. Lapsa.

Influenceris: Njā, Braži, laikam, pat labākie PR konsultanti neglābs, jo, acīmredzot, vērtīgāko šī brīža padomu - klusēšanu - viņa neuzskata par labu esam.

Agiad: Mēs, kad ņēmām kaķi no patversmes, ziedojām naudiņu, jo - par potēm, sterilizāciju patversme maksā. Ja kundzei pašai būtu vetklīnikā jāsterilizē un jāpotē dzīvnieks, tas nebūtu bezmaksas. Un pie viņas algas lielīties, ka paņēma "bezmakas", nu atvainojiet....

Žaklīna: Vispār patversmes nemaz nedodot bez maksas. Nez kā viņai tā sanāca.

Maira: Lai kaķītim labas mājas. Tomēr paņemšana par velti mulsina, cik maksā kaķis Ulubelē? Vēl jau var noziedot patversmei no kuras paņēma brīvprātīgu ziedojumu. Rakstot šo tvītu iedomājos - kas notiks ar minku, kas ministre dosies komandējumos?

Svarīgākais