Prinča Viljama un Keitas draudzene: hercogi šobrīd "iet cauri ellei"

© depositphotos.com

Princim Viljamam un Keitai Midltonei tuva persona min, ka pēdējā laika notikumi, kas skāruši karalisko ģimeni, likuši viņiem "izciet cauri ellei".

Modes dizainere Amaia Arriete ir ne tikai talantīga sava darba veicēja, bet arī laba draudzene princim Viljamam un Keitai, raksta "Daily Star".

Viņa rada tērpus, kurus valkā Kembridžas hercogu atvases.

Tiek uzskatīts, ka Amaia ir viens no tuvākajiem pāra draugiem, tāpēc arī viņa ļoti pārdzīvo visu, kas pēdējā laikā ir skāris karalisko ģimeni.

Dizainere min, ka ir ļoti lepna, ka var strādāt Kembridžas hercoga un hercogienes labā, un saka, ka nevar sagaidīt, kad "viņa atgriezīsies" un Keita atkal būs labā formā.

Amaia medijiem stāsta, kā Viljams un Keita ir “gājuši cauri ellei”, kopš viņi uzzināja hercogienes diagnozi. Viņa atklāj, ka tajā nedēļā, kad uzzināja Keitas diagnozi, ir ļoti to pārdzīvojusi un vēl šobrīd viņai ir grūti par to runāt. "Šobrīd man sāp sirds. Es domāju, ka viņi pārdzīvo elli,” viņa sacīja laikrakstam "Daily Telegraph". "Es ceru, ka viņa atgriezīsies."

Pulbliski runājot par savām veselības problēmām, 42 gadus vecā Keita sacīja, ka viņas diagnoze, kas tika noteikta pēc vēdera dobuma operācijas, bija milzīgs šoks un viņa un Viljams darījuši visu iespējamo, lai to visu risinātu un paturētu ģimenes lokā.