Aktrisei reiz kļuvis slikti no tā, ka bijis jāskūpsta ekrāna partneris

© depositphotos.com

Aktrise Emīlija Blanta atzinusi, ka, piedaloties filmās, svarīga ir "ķīmija" starp aktieriem, lai varētu tēlot pārliecinoši. Bieži vien viņai nācies sevi piespiest, lai ekrānos viss izskatītos ticami, jo ar filmas partneri realitātē valda stipras antipātijas, raksta "The Sun".

Lai arī ekrānos, piemēram, romantiskajās filmās, aktieri spēlē ideālus mīļotos, realitātē viņu starpā var valdīt nesaskaņas un nepatika.

Aktrise Emīlija Blanta min, ka šādās situācijās ir jābūt profesionāļiem un jāspēj sadarboties.

Tādās situācijās viņa cenšas atrast partnerī vismaz vienu pozitīvu lietu, kas viņai patīk, un koncentrējas uz to, lai spētu darīt darbu kvalitatīvi.

"Man ir bijusi ķīmija ar cilvēkiem, kuriem... man nav bijis labi ar viņiem strādāt," atzina Emīlija. "Man visos ir jāatrod kaut kas, kas man patīk. Man kaut kas jāatrod... Pat ja tā ir viena lieta," viņa teica.

Tomēr ir reizes, kad pat šādu vienu lietu ir grūti atrast. Viņa atklāja, ka ir piedzīvojusi šādu situāciju, nenosaucot savu ekrāna partneri vārdā, kad filmas laikā bija nepieciešams viņu skūpstīt, bet viņai bija liela nepatika. Viņa apstiprināja, ka viņai gribējies vemt no nepatikas, kad tas bija jādara. "Es neteiktu, ka tas ir ārkārtējs riebums, bet es noteikti esmu izbaudījusi daļu no tā."

Emīlija Olīvija Laura Blanta ir angļu aktrise. Viņas pirmā lielā loma bija 2004. gada britu drāmā "My Summer of Love". 2006. gadā filmējās "Sātans Pradas brunčos", par ko tika nominēta "Zelta globusa" balvai un BAFTA kino balvai.