Spēcīgs grūdiens: kas palīdz Keitai Midltonei cīnīties ar vēzi

© depositphotos.com

Keita Midltone un viņas vīratēvs karalis Čārlzs III pēdējā laikā ir kļuvuši ļoti tuvi, viņu attiecības ir vēl dziļākas, abiem drosmīgi cīnoties ar vēzi, vēsta britu ziņu kanāls GBnews.

Tagad Keita ir saņēmusi spēcīgu fizisko un garīgo stimulu no ziņām, ka karalis atveseļojas un var atgriezties pie sabiedriskajiem pienākumiem. Tas palīdz Ketrinai pašai cīnīties ar ļauno slimību, pauž žurnāliste Dženija Bonda.

Viņa sacīja, ka Keitu, kura ar lielu atbildību uztver savu lomu, satrauc tas, ka karaliskās ģimenes rindās ir izveidojusies milzīga plaisa: viņa nestrādā, Viljams nestrādā viņas dēļ, un karalis nestrādā.

Ketrina ir saņēmusi milzīgu stimulu cīņā pret vēzi, pateicoties tam, ka uzlabojas karaļa Čārlza veselība, saka karaliskā eksperte.

"Tāpēc Čārlza atgriešanās dažos sabiedriskajos pienākumos noteikti liks viņai, manuprāt, nedaudz atslābt attiecībā uz darba pienākumiem un pievērsties atpūtai, kas viņai ir tik ļoti nepieciešama.

Ketrina ir atkāpusies no saviem sabiedriskajiem pienākumiem, jo ​​viņa turpina profilaktisku ķīmijterapiju nezināmas vēža formas ārstēšanai. Pēdējo mēnešu laikā ir redzamas "nepilnības" karaliskajā ģimenē, taču Bekingemas pils tagad ir izstrādājusi ceļvedi, kas saistīts ar karaļa atgriešanos sabiedriskajos pienākumos.

Bonda piebilda: “Nesen karalis un karaliene apmeklēja vēža centru, kur tikās ar medicīnas speciālistiem un pacientiem. Jūnijā pēc valdības lūguma monarhs valsts vizītē uzņems Japānas imperatoru.

Pagaidām nav informācijas par to, kad Velsas princese atgriezīsies valsts pienākumos.