Atklāj nezināmas detaļas par Elizabeti II neilgi pirms viņas nāves

© depositphotos.com

Divas dienas pirms nāves karaliene Elizabete II, tiekoties ar toreizējo Lielbritānijas premjerministri Lizu Trasu, izskatījās "fiziski vāja, bet garīgi ļoti aktīva". To Trasa atklāja "Daily Mail" iknedēļas sarunu šovā “Reakcija”.

“Todien man nebija ne jausmas, ka viss ir tik neizbēgami. Jo viņa runāja tā, it kā tas būtu kaut kā sākums. Ka esmu jaunā premjere, ka viņa man dos padomus, ka pārrunāsim dienas problēmas. Mēs ļoti detalizēti runājām 20 minūtes. Viņa satika arī manu vīru. Tas viss man neradīja sajūtu, ka viņas nāve ir nenovēršama,” atzina Trasa.

Politiķe piebilda, ka atvadoties Lielbritānijas karaliene viņai apliecināja, ka ar nepacietību gaida nākamo tikšanos. Pēc Trasas teiktā, “pirmā patiešām sliktā zīme” bija tā, ka karaliene Elizabete II nevarēja ierasties uz tikšanos, kas bija paredzēta 7. septembrī Lielbritānijas premjerministra rezidencē. Bija paredzēts, ka karaliene piedalīsies, izmantojot video, taču arī tas nenotika.

“Mēs saņēmām ziņu, ka viņa nebūs, ka tikšanās ir atcelta, ka tā nenotiks. Un tas, protams, bija ļoti, ļoti satraucoši,” piebilda Trasa.