Busulis krīt sabiedrības komentāru nežēlībā

© Ģirts Ozoliņš/MN

"Es nosodu gļēvu, necilvēcīgu teroru jebkurā vietā pasaulē … Līdzjūtība Maskavas k/z "Crocus City Hall" teroraktā bojāgājušo ģimenēm," vietnē "Facebook" raksta mūziķis Intars Buslis.

Ieraksts izpelnījies nosodījumu no daļas sabiedrības.

"Cerams viņš katru rītu nosoda krievu slepkavības Ukrainā, kopš 2022.g. 24.02. kā minimums. Taču tādiem kā Busulis “eto drugoje”. Daudzi ir palaiduši garām, ka Busulis 2018.g. lepojās, ka savus bērnus laiž krievu dārziņā. Ja latviešiem būtu pašcieņa, Busulis uz skatuves nebūtu," raksta kāds vietnes "X" lietotājs.

Latviete: Mani arī pārsteidz daudzie ieraksti ar līdzjūtību krieviem. Saprotu, cilvēki, iespējams, pavisam nevainīgi, bet Ukrainā tādi terorakti ir neskaitāmi bijuši pret civilajiem.

Normunds: Intars Russulis

Ingus: Spriežot pēc #, viņš jau zina vainīgo

Dainis: Kāpēc ir jaizska līdzjūtība valstij, kas slepkavo Ukrainā bez jebkādas līdzjūtības? Ja šāds terorakts būtu Latvijā, vai kads Krievijas pilsonis izteiktu līdzjūtību? Protams ka nē. Uzskatu, ka tas bija godīgi, kas notika Krievijā.

Agris: Jāuzdod jautājums, vai šī nav iepriekš sagatavota fotogrāfija? Vai tam bija jānotiek 2023 gadā? FSB kļūda publicējot foto.

Svarīgākais