Soctīklos: Tā reize, kad Selmai labāk vajadzēja paklusēt

© pixabay.com

Lielu traci mikroblogošanas vietnē "X" sacēlis Selmas Levrences ieraksts par to, ka vecākiem vajadzētu atturēties pirkt bērniem auto, jo tas nav dabai draudzīgs pasākums.

Jāteic kā ir - šī ir tā reize, kad Selmai labāk vajadzēja paklusēt, jo iepriekšminētais ieraksts izsaucis gūzmu negāciju, kas nu veļas pār viņas galvu - gan par to, ko pati darījusi, gan par vecāku "grēkiem". Iepriekš Selma rakstīja: "Tad kāpēc jāpērk bērnam auto, ar ko viņš brauks viens pats, ja pastāv sabiedriskais transports?"

Ieraksts "X" pie Selmas Levrences teksta: "Vajadzētu paprasīt Selmai kādēļ viņas māte pirka viņai dzīvokli, kurā viņa dzīvo viena pati, ja ir bezpajumtnieku patversmes vai komunālie dzīvokļi, kurus var izmantot kopā dzīvošanai. Pats nevaru pajautāt."

Komentētāji neklusē: "Viņai un citiem prosērdzīgajiem daudzi neko nevar uzprasīt."

"Viņa taču ir no elites... viņai citi noteikumi..."

"Protams, ka visas šīs runas ir absolūta tukšmuldēšana. Al 90% progrešistu retorikas ir saukļi un spriedelēšana, kas ir atrauta no realitātes ne vairāk kā Marksa u.c. utopistu teorijas."

"Labak viņai pajautāt, kā tad tā, ka izmantoja privāto lidmasinu nevis parasto..."

"Pie mammas nevarēja dzīvot?"

Slavenības

Rakstnieks Jurģis Liepnieks portālā "Puaro" sarunā ar psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu atklāj savu ģimenes traģēdiju - naktī uz ceturtdienu mūžībā devusies viņa sieva Ilze Elizabete Liepniece.

Svarīgākais