Tieslietu ministres paustais TV ne pa jokam samulsina skatītājus

© Dmitrijs SUĻŽICS, MN

Šīs nedēļas raidījuma "1pret1" viešņa bija tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere, lai izteiktu savu redzējumu par šobrīd Latvijā tik kaismīgi apspriesto partnerības institūta ieviešanu.

Bijušais tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs vietnē "Facebook" publicējis nelielu video no Ineses Lībiņas-Egneres sacītā. "Satversmes 110.pants skaidri noteic, ka laulība ir starp sievieti un sievieti," tā video pauž tieslietu ministre.

"Izcila atklāsme...Kas skaidram prātā, tas sagurušam uz mēles...Āža kāja?Trojas zirgs? Tā ir LTV1 tiešraides kopija. Tā nav montāža," raksta Dz. Rasnačs.

Piebildei: Satversmes 110.pants nosaka, ka valsts aizsargā un atbalsta laulību — savienību starp vīrieti un sievieti, ģimeni, vecāku un bērna tiesības. Valsts īpaši palīdz bērniem invalīdiem, bērniem, kas palikuši bez vecāku gādības vai cietuši no varmācības.

Arī citi steidz komentēt šo pārteikšanos.

Valts: Freidiska pārteikšanās

Ilma: Mistika! Kā Gundars Rēders to nesadzirdēja un nenoreaģēja?

Ilze: Tur, kur demogrāfijas jautājumi nav jārisna, lai dzīvo varavīksnè, bet pie mums būtu patriotiski būt kārtīgam vīrietim un tēvam un skaistai, mīļai, gudrai un mātei.

Rihards: No sirds pilnības mute runā

Jānis: Liberāle pateica, ko savā sirdī domā.

Mārtiņš: Nu jā, bet Rēdera kungam kā profesionālan žurnālistam, it kā vajadzēja piefiksēt šo mirkli un reaģēt, iespējams pt nedaudz "pavilkt uz zoba"... Katrā ziņā, nevis tupa turpināt interviju it kā viss būtu pateikts pareizi.

Svarīgākais