Aivis Ceriņš: Demokrātiskā rietumu pasaule tiks aprīta un izvarota

© Vladislavs Proškins/MN

Pasākumu un kāzu vadītājs Aivis Ceriņš ir aktīvs mikrovietnes "X" lietotājs. Arī šoreiz Ceriņš pauž atklātu viedokli par demokrātisko rietumu pasauli.

Diezgan droši var teikt to, ka demokrātiskā rietumu pasaule tiks aprīta un izvarota, ja nesāks šos mežoņus pa tiešo vest atpakaļ uz viņu izcelsmes zemēm. Runa ir par tiem, kas atrisinājumu redz demolējot un griežot galvas. Kā noķer, tā uz lidostu. Pietiek pārprastā liberālisma,

raksta Ceriņš.

Līdzcilvēki steidz diskutēt:

Jānis: "Rietumeiropas aprīšana jau ir tikai laika jautājums. Būtībā jau ir sprīža, tagad notiek gremošanas process."

Kristaps: "Pilnībā piekritu! Es pat reizēm esmu skarbāks pret šo visu. Nesen rakstīju, lai aizsargātu Eiropu, pa lielam tās viņu laivas vajadzētu slīcināt nost pirms ierodas ES. Skatoties, kas notiek Izraēlā un EU tagad. Ja to neapturēs, tad principā ES jau ir mirusi!"

Maruta: "Tas jau būtu viens no šoka terapijas veidiem. Divus reisus apšaudītu, trešā reisa vairs nebūtu. Ir jāizbeidz arī tā pabalstu daļāšana pa labi un pa kreisi. Viņi brauc vieglas dzīves meklējumos, nestrādāt un saņemt par to naudu, nebūs pabalstu, nebūs tik daudz gribētāju ieņemt Eiropu."

Kristaps: "Demokrātijas vārdā, 90% valstu, nepietiks šim solim drosmes."

Gints: "Tos mežoņus ir jāsavalda tikai ar dzelzs dūri. Citu valodu viņi nesaprot."

Slavenības

Eiroparlamenta deputāte Sandra Kalniete atklāj, ka laikā, kad viņas vīram Ansim Reinhardam bija pēdējā slimības stadija, viņa rakstīja grāmatu, vēstīts Laumas Lapsas materiālā "Rakstot remdēju sāpes" izdevumā "Privātā Dzīve".