Medijs: Artusam Kaimiņam grūti un smagi laiki

© F64

Daudzi bija pārsteigti, ieraugot bijušo deputātu un aktieri Artusu Kaimiņu, kas pēdējā laikā publiskos pasākumos nebija manāms, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Smags un grūts gads personīgajā dzīvē" izdevumā "Kas Jauns".

Kā raksta izdevums, no attāluma Kaimiņu bija grūti atpazīt, mainījies gan ģērbšanās stils, gan nākuši klāt svara kilogrami.

Tiek minēts tas, ka šis gads Kaimiņam bijis smags. Tostarp, emocionāli smagā grāmatvedības dokumentu viltošanas lieta, kura viņš izlūdzās 280 sabiedriskā darba, nevis naudas sodu, jo naudas viņam neesot.

Lai gan pirms kāda laika Kaimiņš kāpa uz teātra skatuves režisora Alvja Hermaņa izrādē, šosezon repertuārā izrādes ar Kaimiņa piedalīšanos vairs nav, līdz ar to viņš ir bez darba, raksta "Kas Jauns".

Tāpat Artuss cīnās ar bērna māti aktrisi Dārtu Daneviču, lai dabūtu pilnīgu aizbildniecību par abu kopīgo dēlu Kaupo.

Smags trieciens Artusam bija arī viņa suņa - 14 gadus vecā Borhesa - došanās mūžībā un vecmāmiņas, kas bija viens no Kaimiņa tuvākajiem cilvēkiem, nāve.

Slavenības

Karalienes Kamillas tuva draudzene atklāja, ka Kamilla ir ļoti noraizējusies par to, ka viņas vīrs karalis Čārlzs III ir pārslogots. Pagaidām karalis turpina ārstēties, taču nedomā samazināt darba apjomu, vēsta Daily Mail.

Svarīgākais