Magonei atklāsme, kāpēc viņa nevar atrast piemērotu vīrieti

© Dmitrijs Suļžics/F64

Magone ar draudzenes palīdzību likvidē mammas nolietoto gultu un šis fiziski smagais uzdevums prasa daudz piepūles no abām sievietēm. Pēdējiem spēkiem gultu izdodas no mājas iznest, taču šis darbs, liek viņai dalīties savās atklāsmēs par vīriešiem, kas nav pozitīvas.

Magone Liedeskalna šovā “Slavenības. Bez filtra” ir jau devīto sezonu. Šo gadu laikā viņa kameras priekšā ir iemīlējusies, apprecējusies, dzemdējusi bērnu, šķīrusies un tagad ir gatava atkal meklēt jaunu mīlestību. Viņa nebaidās atklāti un tieši paust savas domas par jebkuru dzīves situāciju vai tēmu, taču īpaši skarbi viņai ir ko teikt par vīriešiem. Šajā reizē Magone, veicot fiziski grūtu darbu, saprot, ka stirpā dzimuma pārstāvji iespējams baidās no viņas, jo fiziski viņa varētu būr spēcīgāka nekā daži vīrieši.

Lūk, redziet, kāpēc es nevaru atrast vīrieti, jo visi ir mīkstpēdiņi, jo viss ir jādara pašai. Tāpēc neviens vīrietis mani neņem par sievu, jo viņi ir mīkstāki par mani, kurš ar tādu dzīvos. Viņi teica, ka veči ar večiem neguļ, un ja es esmu stiprāka par viņu, tad kam man tāds vajadzīgs.

Iepriekš vēstījām, ka šī gada sākumā Magones laulība tika šķirta ar lietuviešu izcelsmes vīrieti Žani Šutovieti. Šobrīd Magone nav attiecībās, taču sarakstās ar kādu vīrieti internetā.

Slavenības

Seriāls "Draugi" tika filmēts 90. gados un 2000. gadu sākumā. Tas ir daudzu pasaules iedzīvotāju iecienīts komēdijseriāls. Tajā filmējušies tādi slaveni aktieri kā Dženifere Anistone, Līdza Kudrova, Metjū Perijs, Deivids Švimmers, Kortnija Koksa, Mets Leblāns. Seriāls bija par šo sešu draugu draudzību, taču bez galvenajiem aktieriem, šajā seriālā parādījās arī citas slavenības.