"Samaitātība un aprobežotība!" Kūtris ar saviem izteikumiem ne pa jokam nokaitinājis sabiedrību

© Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency

Kandidāta uz Saeimas priekšsēdētāja amatu Gunāra Kūtra paustais radio sacēlis pamatīgu ažiotāžu.

"Ja man būtu jāattīsta ekonomika, es noteikti uz kādu apspriedi saaicinātu Latvijas miljonārus, vienalga apsūdzētie vai notiesātie un aprunātos par to, kur viņi saskata problēmas Latvijas ekonomikas attīstībā, kā viņiem izdevās savu ekonomiku attīstīt," tā G. Kūtris.

Interneta vidē šī viņa doma tiek spraigi apspriesta.

Redneck: Laventu es redzu, kā Kazāka pēcteci Latvijas Bankā, tandēmā ar Karginu kā finansu ministru, mūs gaida valstisks ierāviens.

Kristaps: Tad jau Uļmans un Bobenko driz bus āra, jo jaiet pie Gunāra stāstīt, kā ekonomika ir jāattīsta, ja kads nedalās, tad 9gr.risina ļoti labi jeb kādas domstarpības.

Vita: Grūti izdomāt ko vēl sulbāku un absurdāku… Lemberga rūsas spodrināšanai visi līdzekļi labi. Reāli bail par valsts nākotni, tai nonākot šādu degradētu “domātāju” rokās.

Sarma: Viens no vēlamajiem jautājumiem: Vai jums tas būtu izdevies neapzogot valsti vai pašvaldību?

Ģirts: Izrādās, bijušajam ST priekšsēdētājam nav būtiski, cik tikumīgi, likumīgi vai legāli pie miljoniem ticis, galvenais, lai miljonārs un ir kam pajautāt, ko un kas jādara. Un kungi noteikti zinās kas jādara, valstij, pašvaldībām jāturpina veikt pasūtījumus pie viņiem

No mums: Tas ir totāls kosmoss. Pieaicināšu valsts izzadzējus lai pamāca kā labāk zagt.

Juris: Vai tiešām pēc šādiem atklātības mirkļiem, nekautrīgi demonstrējot savu samaitātību un aprobežotību, Saeima viņu iecels par priekšsēdi? Viņš drīkstēs pārstāvēt valsti? Ja zzs-am nav citu kandidātu, atstājiet to pašu Smiltēnu, - būs mazāks kaitējums!

Antons: Pamodiniet mani, es neticu ka tas notiek patiesībā

Ilona: Ej, tu nost! Vecais komunists pilnīgi kukū!