Baiba Sipeniece - Gavare: Tas viss sākās diezgan nevainīgi

© Kaspars Krafts/F64

Televīzijas raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece - Gavare savā "Instagram" profilā atklāj, ka devusies elpu aizraujošā piedzīvojumā.

NRA jūlija vidū jau rakstīja, ka TV dīva izvēlējās doties atvaļinājumā, lai dotos atpūsties.

Toties septembrī "Star Fm" ētera personība izvēlējās savai dzīvei piešķirt jaunas krāsas, dodoties kopā ar domubiedriem aiz Latvijas robežām.

Tas viss sākas diezgan nevainīgi, tūliņ pēc atvaļinājuma, kad domas kā zirgi vēl ganījās apkārt, Kristīne Garklāva man zvanīja un aicināja uz Zviedriju iet pārgājienā pa Karaļa taku foršā kompānijā, to visu vēl filmēšot un šovs, ak, kā tas te neiederas, sauksies "Ārpus zonas",

atklāj šovmene.

Es piekritu uzreiz, jo, pirmkārt, Kristīne ir kolosāls cilvēks un citiem pāri nekad nedara. Otrkārt, Zviedrija ir cilvēkiem draudzīga zeme un treškārt, manas atvaļinājuma dienas bija notrallinātas ar uzviju, tālab biju stipri pārliecināta, ka mani nelaidīs "Star Fm" vadība. Es biju iztēlojusies, ka iesim ap ezeru, kādam būs līdzi ģitāra,vakaros sasēdīsimies ap ugunskuru un būsim nedaudz lepni, ka Karalis ar te kaut kur ir gājis,

piedzīvotajā dalās pazīstamā personība.

Šajā piedzīvojumā milzīgu lomu spēlēja cilvēki, viņiem būšu māsa līdz mūža beigām, jo katrs man iedeva spēku, plecu, apbrīnu, brālības sajūtu, bet pāri visam smieklus, jo tikai tā varēja palikt to grūtumu zem tiem vella akmeņiem.
Es to izdarīju. Un ja es to varēju, tad to var jebkurš! Atbildiet uz telefonu, ja zvana Kristīne, piebilst Baiba Sipeniece - Gavare.

Svarīgākais