Laima Vaikule atklāti stāsta par iepazīšanos ar Vladimiru Putinu

© F64

Laima Vaikule jaunā intervijā Ukrainas TV dīvai Natālijai Moseičukai pastāstīja, ko domā par Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu. Pēc viņas teiktā, viņa Vladimiru Putinu pazīst jau ilgu laiku, bet tagad viņš ir kļuvis "traks".

"Viņš vienkārši kļuvis traks. Jūs saprotat, ka viņš ir uzņēmies neticamu atbildību!.. Viņš ir atbildīgs ne tikai pret cilvēkiem, viņš ir atbildīgs pret visu planētu. Jo viņš iznīcina ne tikai Ukrainu, ne tikai cilvēkus, viņš iznīcina to, ko radījis Dievs,” intervijā Natālijai Moseičukai dalījās Laima Vaikule.

Laima norādīja, ka Putins "uzņēmies šausmīgu grēku". Tajā pašā laikā viņa nesaprot, kā viņš nebaidās uzņemties pilnu atbildību par savu rīcību. “Tā ir neticama atbildība, šausmīgs grēks, teiksim tā... Es skatos, dažreiz ziņās rāda Putinu, un es domāju, cik daudz grēka šis cilvēks var iepotēt sevī, cik daudz grēka ir viņā un viņš nemaz nebaidās,” pauda Laima.

Vaikule sacīja, ka pirms daudziem gadiem, kad viņa satika Putinu, viņš atstāja "labu iespaidu". Bet, pēc viņas teiktā, “pat tad viņš prata izlikties”, vēsta Mignews.

"Es biju pazīstama ar viņu, mēs tikāmies ar visiem prezidentiem, kad sākās perestroika. Putins īpaši atstāja labu iespaidu, viņš zināja, kā labi izlikties. Bet tas viss vairs nav svarīgi. Pat ja viņš izdarīja kaut ko labu, šodien tas viss ir pārsvītrots,” uzsver Laima.