Ko grasās darīt Megana Mārkla cerībā nopelnīt lielu naudu?

© PA Wire/PA Images/Scanpix/LETA

Prinča Harija sieva Megana Mārkla gatavojas atgriezties Instagram, no kurienes viņa "aizgāja" pēc kļūšanas par Lielbritānijas karaliskās ģimenes locekli 2018. gadā. Holivudā zina par Saseksas hercogienes plāniem un tos apspriež, un eksperti jau aprēķina, cik lielus ienākumus bijusī aktrise var sagaidīt veiksmīgas atgriešanās gadījumā, raksta Daily Mail.

Prinča Harija un Meganas kontam @sussexroyal bija 9,4 miljoni sekotāju, pirms tas tika deaktivizēts 2020. gadā, kad pāris pārstāja būt par karaliskās ģimenes locekļiem.

Tagad tabloīds, atsaucoties uz informētiem cilvēkiem, kas ir tuvu hercogienei, apgalvo, ka Mārklai ir jauns konts ar nosaukumu @meghan. Attēlā ir rozā peonijas, kas ir hercogienes mīļākie ziedi.

"Jā, tā ir viņa. Gaidiet paziņojumu ļoti drīz. Viņa atgriežas. Visi Holivudā runā par to. Megana nekad nav slēpusi, ka vēlas atgriezties Instagram,” sacīja kāds Meganas draugs.

Pirms laulībām ar princi Hariju 2018. gadā aktrises Instagram kontā bija vairāk nekā trīs miljoni sekotāju, un desmitiem tūkstošu fanu sekoja viņas nu jau vairs neesošajam dzīvesveida blogam The Tig.

Mārkla pagājušajā gadā atklāja savus plānus atgriezties sociālajā tīklā intervijā izdevumam The Cut, rakstniecei Elisonei P. Deivisai sakot: “Vai vēlaties uzzināt noslēpumu? Es atgriezīšos Instagram."

Hercogienes "jaunajam" kontam jau ir prāvs pulciņš sekotāju, un eksperti norāda, ka tas varētu būtiski uzlabot viņas finansiālo stāvokli.

Mārketinga eksperts Kents Mūrs, kurš vada OneEyedSocial, uzskata, ka Mārklai ir lielas izredzes kļūt par vienu no 10 vislabāk apmaksātajiem ietekmeļiem pasaulē:

“Viņas statuss ir unikāls, jo viņa ir slavenība, aktrise un karaliskās ģimenes locekle. Megana varētu iekasēt miljonu dolāru par katru ierakstu kā minimums. Šī summa strauji palielināsies, ja partnerattiecības sasniegs globālu līmeni. Zīmoli varētu vēlēties ar viņu sadarboties kampaņās vairāku gadu garumā. Šāda veida darījumi var maksāt ievērojami vairāk - 12 miljonus ASV dolāru un pat 20 miljonus dolāru."