Basketbola savienība paziņo sliktas ziņas par komandas kapteiņa Bertāna veselību

© Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency

Latvijas Basketbola savienība vietnē "X" ziņo, ka Dairis Bertāns vismaz 5 nedēļas paņems pauzi - nepieciešams atlabt pēc traumas.

"Pēc veiktajām pārbaudēm, ir apstiprinājies: kapteinim Dairim ir kreisā augšstilba divgalvainā muskuļa (hamstringa) daļējs plīsums. Prognozējamais atlabšanas laiks 5 nedēļas. Vēlam izturību un ātru atveseļošanos!" raksta

Latvijas Basketbola savienība.

Bertāns savainojumā iedzīvojās finālturnīra otrā mača pirmajā puslaikā, kurā nepilnās sešās minūtēs guva astoņus punktus. Latvija ar rezultātu 88:86 uzvarēja Franciju un nodrošināja vietu labāko sešpadsmitniekā, kā arī vismaz spēlēšanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijā, ja neizdosies izcīnīt ceļazīmi jau finālturnīrā.

H apakšgrupas trešajā spēlē Latvija otrdien cīnīsies ar Kanādu par pirmo vietu grupā un labāku bilanci otrajā posmā, kur piektdien un svētdien nāks pretī divas labākās komandas no G apakšgrupas. G apakšgrupā uz pirmajām divām vietām pretendē Spānija, Brazīlija un Kotdivuāra.

Slavenības

Publiskos pasākumos, medijos ir pierasts redzēt simpātisko rakstnieci, režisora Dž. Dž. Džilindžera sievu Ingu Grencbergu skaisti saposušos. Taču Inga pārsteidza un šokēja daudzus, sociālajā tīklā publicējot foto, kurā redzama Inga, kas, kā viņa pati saka, “iekšēji” ir pilnīgi sabruksi.

Svarīgākais