Lelde Ceriņa mirdz Holivudas filmas "Gran Turismo" pirmizrādē

© Ģirts Ozoliņš/ F64

"Absolūts pagodinājums apmeklēt Holivudas filmas "Gran Turismo" pirmizrādi Barselonā," savā "Instagram" vēsta sabiedrībā zināmā TV personība Lelde Ceriņa.

NRA jau rakstīja, ka svinot savu dzimšanas dienu jūnijā, īsi pirms Līgo, Ceriņa atklāja iepriekš nezināmus faktus par sevi. Atklājās, ka saulgriežu laiks ir viņas mīļākais laiks.

Pēc publikācijām platformā "Instagram" var secināt, ka vasaras izskaņa arī pasākumu vadītājai iet pie sirds, jo augusta sākumā Ceriņa devās uz Barselonu, lai apmeklētu jaunās filmas pirmizrādi.

Kinolentes stāsta iedvesma aizgūta patiesos notikumos, proti, tas ir stāsts par to, kā "Nissan" komanda savulaik meta neticamu izaicinājumu, izveidojot "GT Academy" un apmācīja talantīgus PlayStation "Gran Turismo" spēles spēlētājus, kļūt par profesionāliem sacensību braucējiem,

atklāj Ceriņa.

Tāpat neizpaliek arī sajūtas par redzēto:

Viens no filmas galvenajiem varoņiem ir arī Orlando Blūms, bet, manuprāt, izcila aktierspēle vērojama Deivida Harbora izpildījumā. Emocionāli piesātināts, aizraujošs un reizē traģisks stāsts, vairākkārt birdināju asaras filmas laikā. Viennozīmīgi iesaku redzēt.
View this post on Instagram

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina)

Slavenības

Karaļnams ne reizi vien ir meklējis iespējas, kā attīstīt dažādas biznesa idejas, lai piepelnītos. Reiz nelaiķe karaliene Elizabete II atvēra savu krogu, nu viņas dēls karalis Čārlzs III nācis klajā ar savu ideju, kā nopelnīt, vēsta "The Sun".