Liene Kiviča uzskata, ka spētu nolasīt labāko lekciju par uzturu un izskatu, jo pati ir atbrīvojusies no 18 kg

© Ģirts Ozoliņš/ F64

"Redzēju pārsteidzošu, šokējošu video no uztura speciālistes, dakteres, kura stāsta, ka auzu pārslu putra cilvēkam ir kaitīga. Krītot laukā mati un, kas tik vēl ne. Kurš tik nav ēdis putras bērnībā un nav nomiris, mati nav laukā krituši un badā arī neviens nav bijis," savā "Instagram" Kiviča atklāti izsakās.

NRA portāls pirms divām nedēļām rakstīja, ka vietnē "Twitter" sabiedrību piesaistīja Lienes Kivičas meistare, publicējot sabiedrībā zināmās sievietes seju pēc un pirms procedūras. Pēc šīs procedūras ikviens varēja apliecināt, ka skaistums prasa upurus.

Lai arī laiks ir gājis tikai uz priekšu, Liene Kiviča savā "Instagram" dalās ar, viņasprāt, ko šokējošu un negaidītu. Šoreiz runa ir ne tikai par izskatu, bet arī par uzturu.

Domāju, ka es personīgi varētu nolasīt labāko lekciju par uzturu un izskatu. Pati esmu atbrīvojusies no 18 kg. Jebkurā gadījumā katrs dara, kā vēlas, bet ēst vajadzētu normāli un nevajadzētu aģitēt uz neēšanu. Īpaši no ārstu mutes, manuprāt. Sievietēm vajadzētu normāli ēst. Kaut putras vai kaviāru,

ir pārliecināta Kiviča.

Slavenības

Holivudas scenārists Maikls Alojans, ar ko pirms dažiem gadiem kāzām posās komponista Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena, Grieķijā mijis gredzenus ar jaunu izredzēto, vēstīts Ligitas Eglītes materiālā "Maestro mazmeitas Monikas bijušais līgavainis" apprec citu izdevumā "Kas Jauns".

Svarīgākais