Lato Lapsa nikns: "bļ, nu kur lai es tagad pamūku no tā idiota, kas nesas pretī"

© Dmitrijs Suļžics/f64

Par Tallinas šoseju ir izteikts ļoti daudz kritikas - vieni vaino braucējus, citi būvniekus, trešie projekta autorus, ceturtie tos, kuri izdomāja uzlikt stabiņus un uzkrāsot nepārtrauktās līnijas. Viens ir skaidrs - no visām darbībām drošāk uz šī ceļa nav kļuvis.

Žurnālistam un pubicistam Lato Lasam bieži nākas mērot ceļu tieši pa Tallinas šoseju. Tagad arī viņam ir nostiprinājies viedoklis: "Vispār es par briesmīgo satiksmi neīdu, bet fakts - uz tik daudz pieminētās pusotras joslas Tallinas šosejas, pa kuru man sanāk braukāt ļoti bieži, pirms gadiem desmit, kad vēl nebija visvisur savilktas vienlaidus līnijas, nebija sadarītas visas ākstības no Baltezera līdz Gaujai un nebija paveikti visi citi "nomierināšanas" pasākumi, man nesalīdzināmi retāk gadījās situācijas "bļ, nu kur lai es tagad pamūku no tā idiota, kas nesas pretī" un tamlīdzīgi."

Komentāros ļaudis raksta: "Atbilde ir lielāks auto un vienkārši brauc pa savu joslas vidu ar maksimālo braukšanas ātrumu. Būsi pārsteigts, cik ļoti mainās citu uzvedība ap tevi. Un vēl led bar uz jumta, ko pamidžini tiem, kas tevi spiež malā. Ātri pieraujās. Ne visi, protams, bet gandrīz visi."

"Njā. Man sanāk tur reti parādīties, bet nu tās reizes bija kautkas ekstrēms ko nācās piedzīvot. Vājprāts kā brauc"

"Jā, iepriekš bija skaidrs, kur pamukt malā, kad tie psihi lidoja purnā. Tagad tāpat lido purnā"

"Gan jau tas nerātnis bija Veiko, kas uz Saimu strādāt steidzās Jūsu paša interesēs Bet patiesībā pietrūkst akurāt divas joslas visam tam "via baltica" no Grenctāles līdz Ainažiem. Tas ir noziegums sadzīt uz pusotras joslas traktorus, fūres, velosipēdistus, armiju un tūristus"

Svarīgākais