Jānis Šipkēvics: Šie mēneši bijuši ārkārtīgi nogurdinoši

© Gints Ivuškāns/F64

Šī vasara mūziķim Jānis Šipkēvicam ir notikumiem bagāta. No koncertiem līdz pat Mežaparkam, kur nule kā izskanēja grandiozie Dziesmu un deju svētki.

Esmu aptvēris, cik spēcīgai enerģijai pa vidu esmu uzlādējies. Šie mēneši bijuši ārkārtīgi nogurdinoši - maz miega, daudz satraukuma, lielas atbildības - no vasaras 30 koncertiem, apmēram puse ir darīta,

dalās mūziķis "Instagram".

NRA jau rakstīja, ka Dziesmu un deju svētku koncertu: "Tīrums" vadītāju gods tika uzticēts mūziķim kopā ar aktrisi Ingu Tropu.

Neparastā kārtā spēka pēkšņi kļuvis divkārt vairāk. Ir tikai prieks, nulle noguruma. "Tīrums" radās brīnišķīgā komandā. Pirmkārt, tas viss tapa režisora Jura Joneļa fantāzijā. Viņš pārliecinoši to izauklēja, vadīja un uzticējās komandai. Otrkārt, bet ne mazāk svarīgi - uz skatuves man blakus bija Inga Tropa - sirdssilta un drosmīga. Vienkārša un pārcilvēcīga. Mīļie kora dziedātāji un diriģenti - paldies par jūsu atbalstu, mīlestību un labajiem vārdiem. Jūtamies ļoti pateicīgi par doto iespēju.
View this post on Instagram

A post shared by SHIPSEA (@janissipkevics)

Slavenības

Ņujorkas filmu festivālā pagājušās nedēļas nogalē norisinājās pirmizrāde dokumentālajai filmai par Eltona Džona karjeru mūzikā 50 gadu garumā. Filmas nosaukums ir “Eltons Džons: Nekad nav par vēlu” un, uzstājoties svinīgajā pasākumā, ikoniskais dziedātājs atzinās savās veselības problēmās.

Svarīgākais