"Gandrīz zaudēju darbu." Meiteņu popgrupas dalībniece atklāj šovbiznesa skaudro pusi

© PA/Scanpix/Leta

Šovbiznesa un mūzikas industrija var būt visai nežēlīga. Par to reiz pārliecinājās arī meiteņu popgrupas "The Pussycat Dolls" dalībniece Kimberlija Vaijata, vēsta "The Sun".

Kā medijiem atklāj Kimberlija, tad uzsākot muzikālās gaitas populārajā grupā, viņai tika izvirzīts savdabīgs ultimāts.

Kimberlija grupas pirmsākumos ir cīnījusies ar ādas problēmām jeb precīzāk akni.

Reiz viņai ir teikts, ja viņa netiks galā ar savām sejas ādas problēmām un tās prasmīgi nemācēs noslēpt, viņai nāksies pamest grupu.

“Es cietu no cistiskām pūtītēm un gandrīz zaudēju dejotājas darbu savas ādas dēļ," atklāj Kimberlija.

Kimberlija atklāj, ka gadiem ilgi cīnījusies ar savām sejas ādas problēmām un ilgi bijusi nepašpārliecināta par savu izskatu, jo bieži vien cilvēki pievērsa pastiprinātu uzmanību viņas nepilnībām.

Viņa atklāj, ka, iespējams, viņas sejas ādas problēmas bija saistītas ar nemitīgu trauksmi, stresu un sliktu uzturu, jo viņa bija izmēģinājusi teju visu, lai uzlabotu sejas ādas stāvokli. Lai nezaudētu darbu, Kimberlija drastiski mainīja uzturu un veica izmaiņas ādas kopšanā, taču tas viss prasīja gadus, lai viņa iegūtu ideālu ādu.

"The Pussycat Dolls" bija amerikāņu meiteņu popgrupa un deju ansamblis, kuru izveidoja horeogrāfe Robina Antina. Grupa tika dibināta 1995. gadā kā deju grupa. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības, 2003. gadā grupas horeogrāfe sarunu ceļā noslēdza ierakstu līgumu ar ierakstu kompāniju "Interscope Records" un grupa tika pārveidota par mūzikas grupu jeb popgrupu, kas sastāvēja no grupas galvenās solistes Nikolas Šercingeres un piecām meitenēm Melodijas Torntonas, Ešlijas Robertsas, Džesikas Sutas, Kimberlijas Vaijatas un Karmitas Baharas.