Bijusī sievasmāte Gobzemu vaino melos

© Ģirts Ozoliņš/F64

Politiķa Alda Gobzema atklāsmes par savu privāto dzīvi sociālajā tīklā Facebook Evijas Kalnbērzas, Edgara Orlova materiālā "Gobzems atmasko visus?!" izdevumā "Privātā Dzīve" komentējusi arī bijušās sievas Kristas māte Rota Mūrniece.

Gobzems gan atklāja to, ka tagad bērnus audzina pilnīgi viens, gan pievērsās savai bijušajai sievia Kristai, kas, pēc viņa teiktā, esot pametusi savus bērnus. Tāpat Gobzems vērsās pret konkrētu Latvijas miljonāru, sakot, ka viņš krāpj savu sievu ar Gobzema bijušo sievu.

Šīs un citas Gobzema atklāsmes ar meitas Kristas piekrišanu komentēja viņa bijusī sievasmāte Rota Mūrniece.

Viņa uzsver, ka sāp Gobzema nepatiesie vārdi par savu bērnu māti. Lai gan viņa vēlētos salikt visu pa plauktiem, šoreiz klusēs.

Mūrniece uzsver, ka ir vīlusies Gobzemā. Viņa arī piebilst, ka Krista laulību ar Aldi šķīra pirms diviem gadiem, taču sabiedrībai nav zināmi patiesie šķiršanās iemesli.

Viņa uzsver, ka Krista ir mīloša māte, un nav pametusi savus bērnus.

Slavenības

Ņujorkas filmu festivālā pagājušās nedēļas nogalē norisinājās pirmizrāde dokumentālajai filmai par Eltona Džona karjeru mūzikā 50 gadu garumā. Filmas nosaukums ir “Eltons Džons: Nekad nav par vēlu” un, uzstājoties svinīgajā pasākumā, ikoniskais dziedātājs atzinās savās veselības problēmās.

Svarīgākais