Ko Magone domā par savu jauno pielūdzēju?

Magone © Foto: Dmitrijs Suļžics/F64

Šova “Slavenības. Bez filtra” dalībniecei Magonei amizantas situācijas tālu nav jāmeklē un tādas rodas arī viņas pirmajā randiņā ar vēstuļdraugu Andri. Viņas pielūdzējs ir mērojis tālo ceļu no Līgatnes un ir radusies vajadzība pēc labierīcībām. Tā kā Magones mājās to izdarīt nebija iespējams, tad ar sievietes palīdzību tiek meklēta labākā vieta vajadzību apmierināšanai mežā.

Iepriekšējā nedēļā kolorītā šovu zvaigzne Magone Liedeskalna devās pirmajā randiņā ar savu vēstuļu draugu Andri. Sākotnēji, sieviete par randiņu izskatījās satraukti priecīga un izrādīja patiku pret jauno draugu, taču, kad Andris devās mežā, lai pabūtu viens, Magone kameru priekšā par savu jauno kavalieri izsakās visai skarbi:

Lauku parasts cilvēciņš, teikt, ka es esmu baigajā sajūsmā nevaru, tomēr tas ir cita līmeņa cilvēks, gribētos kaut ko augstāku.

Kāds bija randiņa turpinājums, skaties video!

Slavenības

Seriāls "Draugi" tika filmēts 90. gados un 2000. gadu sākumā. Tas ir daudzu pasaules iedzīvotāju iecienīts komēdijseriāls. Tajā filmējušies tādi slaveni aktieri kā Dženifere Anistone, Līdza Kudrova, Metjū Perijs, Deivids Švimmers, Kortnija Koksa, Mets Leblāns. Seriāls bija par šo sešu draugu draudzību, taču bez galvenajiem aktieriem, šajā seriālā parādījās arī citas slavenības.