Intaram Busulim uz skatuves pievienojas kāds svešinieks, lai bildinātu savu otro pusīti

© Ģirts Ozoliņš/F64

Iecienītais pašmāju mūziķis savā profilā "Instagram" dalījies ar kādu īpašu brīdi, ko piedzīvojis sava koncerta laikā. Kāds svešs koncerta apmeklētājs nolēma bildināt savu mīļoto sievieti publiski uz skatuves.

Busulis "Instagram" raksta:

Madara un Jānis pievienojās mums uz skatuves. Svinot savu mīlestību. Rūgts!

Pēc laimīgā brīža, skaļām ovācijām skanot, mākslinieks pie mikrofona vēl paspēja paziņot, ka līgavainis ielūdz uz kāzām visus.

NRA jau rakstīja, ka dziedātājs Intars Busulis februārī laidis klajā jaunu kompozīciju "Āmen", kas ir aicinājums ticēt cilvēcībai, kas dod cerību nākotnei, neskatoties uz pasaules notikumiem, nelaimēm, dabas katastrofām - tā ir cīņa par brīvību visos laikos un notikumos. Šī dziesma ir pirmais singls no Intara Busuļa albuma, kas gaidāms rudenī. Šī un vēl citas jaunās dziesmas būs dzirdamas arī Intara solo koncertos "Es Tevi Redzu", kuri norisināsies 17. un 18. jūnijā Dzintaru koncertzālē.

Slavenības

Jāņu dienā valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, nepabrīdinot saimniekus, ieradies ciemos pie populārā dziedātāja un mākslinieka Igo, viņa lolotajā Mūzikas un mākslas centrā “Ceplis”.