Reinis Pozņaks prezidenta vēlēšanu procesu salīdzina ar Krimas aneksiju: “agresors” turpina visiem stāstīt “ih tam ņet”"

© Mārtiņš Zilgalvis/f64

Vērojot Latvijas prezidenta vēlēšanu procesu, Reinis Pozņaks kļūst skarbs un tiešs: " Visiem viss ir acīm redzami, bet ievēlēšanas “agresors” turpina visiem stāstīt “ih tam ņet” (vienošanās par jaunu koalīciju nebija)"

Reinim Pozņakam nav nekādu pretenziju vai iebildumu, ka par jauno prezidentu ir ievēlēts Edgars Rinkēvičs, taču pats vēlēšanu process ir bijis "apšaubāms".

Reinis raksta: "Prezidenta vēlēšanu process drusku atgādina Krimas aneksiju. Visiem viss ir acīm redzami, bet ievēlēšanas “agresors” turpina visiem stāstīt “ih tam ņet” (vienošanās par jaunu koalīciju nebija)." "Par Rinkeviču es necepos vispār. Es ne par rezultātu, bet par procesu. Nevajag vērotājus uzskatīt par dumiem, ilgtermiņā tas neatmaksājas"

"Bija,bet tikai kulāros.Ko tad jūs visi domājat,ka zilgano rinkeviču iebāza par prezi demokrātiskā ceļā !? Noņemiet rozā brillītes dāmas un kungi. Viņus nopirka kā maukas.Politiskas maukas.Lūk Latvijas pamati,un sadrupinātais fundaments.Pec šī farsa ir jāsaka- neizdevusies valsts."

"Pie tam, ja labie tā dara, tad viss laikam OK, reālpolitika, ja ļaunie, tad LV tviterim laikam sen jau norautu jumtu. Turklāt, uzdrīkstēšos teikt, ka valdības darbs tomēr ir ar nesalīdzināmi paliekošākām sekām, salīdzinot ar prezidenta."