Lukašenko komentē savu veselības stāvokli

© Scanpix/Reuters

Baltkrievijas prezidents Aleksandrs Lukašenko ilgāku laiku bija nozudis no sabiedrības redzesloka slimības dēļ, viņš otrdien paziņojis valdības sēdē, raksta Evropeyskaja Pravda, atsaucoties uz Baltkrievijas republikas nacionālo ziņu aģentūru BelTA.

Baltkrievijas diktators diskusiju par viņa veselības stāvokli nosauca par “neko vairāk kā tukšiem strīdiem ziņu un saziņas kanālos”.

Adenovīruss vai kas tur bija? Adenovīruss. Nekas... Bet, tā kā man nebija iespējas ārstēties, tas viss sakrājās. Es netaisos mirt, puiši. Jūs vēl mocīsieties ar mani ļoti ilgu laiku,

piebilda Lukašenko.

Viņš neprecizēja, par kādu slimību runā, jo adenovīrusi var izraisīt dažādas saslimšanas, sākot no akūtām elpceļu infekcijām un beidzot ar letālām saslimšanām cilvēkiem ar novājinātu imūnsistēmu.

Atgādām, ka ilgāku laiku nekas nebija zināms par Baltkrievijas līdera veselības stāvokli un viņa atrašānās vietu. Kopš 9. maija svinībām Maskavā un Minskā Lukašenko nebija parādījies publiskajā telpā un nepiedalījās pasākumos, bet 13. maija vakarā prezidents it kā tika nogādāts medicīnas centrā.

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.