Kāzas nosvinējis vēl viens monarhijas pārstāvis; līgava ceremonijas laikā noģībst

© dpa/picture-alliance/Scanpix/Leta

Vācijā notikušas greznas kāzas. Apprecējies Bavārijas princis Ludvigs un Sofija Aleksandra Evekinka, ziņo “The Sun”.

Pāris par saderināšanos paziņoja augustā. Taču gredzenus mija pirms divām nedēļām. Viņi apprecējās Svētās Kajetanas baznīcā, Minhenē. Uz greznajām kāzām tika ielūgti simtiem viesu.

Līgava kāzās bija tērpusies greznā klasiska piegriezuma, baltā kleitā ar ziedu detaļām un caurspīdīgām, garām piedurknēm. Viņas tērps tika papildināts ar garu plīvuru, kurā iestrādātas detaļas, kas simbolizē Kanādu un Nīderlandi.

Kā izrādās, tad baznīcā ceremonijas laikā notika negaidīts pavērsiens. Īsi pēc “jā” vārda teikšanas jaunā sieva noģība. Par laimi jaunajai karaļnama ģimenes loceklei nekas slikts nenotika, jaunais vīrs paspēja viņu noķert.

Laikraksts “Bild” kāzas nodēvēja par "gada lielāko karalisko notikumu Vācijā", pāri raksturojot kā "vācijas Keitu un Viljamu".

Princis Luitpolds, Ludviga tēvs, sacīja, ka cer, ka pāris "drīz nodibinās ģimeni". 40 gadus vecais Ludvigs ir prinča Luitpolda vecākais dēls un Bavārijas pēdējā karaļa Ludviga III mazmazdēls.

Tikmēr līgava, 32 gadus vecā Sofija, dzimusi Singapūrā holandiešu un kanādiešu ģimenē. Viņa ir kriminoloģijas doktorante.

Svarīgākais