"airBaltic" "mīlīgi" atriebjas Lindai Mūrniecei

© Gints Ivuškāns/f64

Ne vienu reizi vien Linda Mūrniece ir kritizējusi nacionālo aviokompāniju "airBaltic", tāpēc viņai likumsakarīga šķiet doma, ka atriebības pēc viņa nav iesēdināta tajās vietās, par kurām samaksāja, bet gan pašā lidmašīnas aizmugurē.

Linda Mūrniece "Twitter" raksta: "airbaltic mīlīgi atriebās man par to, ka esmu viena no tām, kas publiski ar viņiem diskutē par kļūdām. Lidoju no bērniem, nopirku laicīgi vietu, pie iekāpšanas man to nomainīja uz pašu pakaļgalu. Nav, ko izrunāties. Vai ne? Paldies, ka neatstāja lidostā"

Komentētājs jautā: "Nesaistīts jautājums - kas vainas lidmašīnas aizmugurē?"

Linda: "Ja nopērk vietu sāpošām kājām, tad ir diezgan liela vaina pakaļgalam. Droši vien katram ir cits iemesls, kādēļ viņš par savu naudu vēlas sēdēt vietā, kuru nopērk"

"Viņi rūpējas par Tavu drošību, ja atceramies to šausmīgo video ar lidmašīnas speciālo "nokritināšanu". Zinātnieki pierādīja, ka pakaļgalā ir drošāk."

"Cik labi,ka es esmu nevienam nepazīstams...varu pļāpāt ko gribu,un ja arī kāds kaut ko, (nepalaiž rindā pirmo, paņem pēdejo garšīgo bulciņu) neuztveru to kā atriebību"

Svarīgākais