Ļaudis apsriež TV raidījumu "Kas notiek Latvijā"; "Pasēž, papļāpā, visu labu, tiksimies ..."

© Gints Ivuškāns/f64

LTV raidījums "Kas notiek Latvijā" jeb tautā saukts "Domburšovs" ir viens no skatītākajiem TV raidījumiem, taču cilvēkiem radies jautājums: "Kāds taustāms labums no tās muldēšanas ir bijis kādreiz?"

Ieraksts "Twitter": "Piepeši aizdomājos. Vai vispār ir kāda jēga no iknedēļas Domburšova? Kāds taustāms labums no tās muldēšanas ir bijis kādreiz? Šovakar malači TV studijā vienprātīgi konstatēja - Latvijas veselības aprūpes sistēma ir pilnīgā dirsā! Paldies un līdz nākamai reizei, dārgie draugi"

Komentētāji gan ceļ, gan peļ šo raidījumu: "Ne jau Domburs tas vainīgais. Stāsts drīzāk par to, ka faktiski jebkuras publiskas diskusijas jau gadiem ir tikai ķeksīša pēc. Jā, risināsim, veidosim darba grupu, sniegsim priekšlikumus, uzlabosim kvalitāti un pārējais bla, bla, bla. Tikai tālāk viss turpinās, kā bijis."

"No šī konkrētā diskusiju raidījuma ir labums varai, tas ir varu apkalpojošs. Rada demokrātijas un dialoga ilūziju. Pie reizes pastāsta tautai, ka nav tik slikti, kā jums izliekas, politiķiem ir plāns. Vēl šodien neteiksim kāds, bet ir."

"Domāju tā ir informatīva un izglītojoša funkcija sabiedrībai. Redzam politiķus un, ejot uz vēlēšanām, atceramies. Tas palīdz veidot priekšstatus par partijām, politiķiem. Delfu ziņās neraksta, kā veidojas trūkstošie 140 miljoni vai kādēļ ģimenes ārstam vajag komandā nemediķi."

"Būtu jēga, ja LV būtu sakarīgi žurnālisti, kas amatpersonu teikto paņem uz izstrādi un seko tam līdzi arī pēc nedēļas, mēneša, gada."

Svarīgākais