Tviteristiem nav vienprātības par "BēBē brokastīm"

© Dmitrijs Suļžics/f64

Atzīmējot radio SWH 30 pastāvēšanas gadu jubileju, ēterā bija klausāms leģendārais rīta raidījums "BēBē brokastis", ko vadīja asvulaik tautā iemīļotais duets Fredis un Ufo.

Starp tviteristiem nav vienprātības - vieni ir gatavi vākt naudu, lai "BēBē brokastis" atgrieztos ēterā, cita saka, ka šī raidījuma vadītāji ir sevi izsmēluši. Īpaši lielu kritiku izpelnījies Ufo.

Ieraksts "Twitter": "Jāsāk vākt parakstus vai naudu par "BēBē brokastu" pilnvērtīgu atgriešanu ēterā. Ja nopietni, viņu uzlikto latiņu rīta šoviem neviens rādžs tā arī nav paņēmis. Boomeris ir runājis"

Komentētāji: "Nepiekrītu. Viņi jau bija sevi izsmēluši un ilgstoši radoši agonēja"

"Ufo īpaši vakar sevi parādīja kā baigo kartupeli, bet šodien vislaik sēž mākslīgajā internetā. vienkārši vajadzētu Fredim foršu pārinieku."

"Šis būs subjektīvi, bet, manuprāt, Ufo tomēr nevelk. Un tad vēl jautājums, cik viņi vairs spētu spridzināt ikdienas maratona režīmā."

"Nebūs. :( Fredim ir jautāts (droši vien kādas 1000 reizes) un atbilde ir kategorisks NĒ, nu tāds megaNĒ."

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.