Kaspars Kambala izdaiļojis savus nagus ar melnu nagu laku; vai tas ir jaunākais modes trends?

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Šova “Slavenības. Bez filtra” dalībnieki Kaspars un Olga Kambalas turpina savu ceļojumu Čīlē. Šoreiz ar autobusu viņi ir nonākuši kādā mazā ciematiņā, kur dodas pie vietējās manikīra speciālistes. Olgas skaistumkopšanas procedūrai pievienojas arī Kaspars, kurš tiek pie melniem, matētiem nagiem.

Kaspars Čīlē ir jau kādu krietnu laiku, tikmēr viņa sieva eksotiskajā zemē ir pavadījusi nepilnas četras nedēļas. Olga atzīst, ka jau mēnesi nav bijusi pie manikīra, un nolemj izmēģināt vietējos skaistumkopšanas pakalpojumus, un, protams, viņai ir savs viedoklis par šo.

Pirmais, ko es šeit pamanu, ka sterelizācijas nav nekādas. Mums Rīgā katram klientam instrumentus izņem no speciāliem maisiņiem, kur rakstīts, ka sterils.

Lai arī vietējais salons nav izgājis pilnu drošības kontroli, tas netraucē arī Kasparam pievienoties procedūrai un dienas beigās tikt pie svaiga manikīra - melniem, matētiem nagiem. Pāris iesmej, ka vīrieša drosmīgais stila solis varētu izraisīt lielu ažiotāžu Latvijas sabiedrībā un kļūt par trendu.

Kā izskatās Kaspara nagi un kādus vēl novērojumus Olga ir veikusi par salonu, skaties video!

Svarīgākais