Lukašenko 9.maija parādes laikā Maskavā kļūst slikti

© AFP/Scanpix/LETA

Pēc militārās parādes Maskavā Baltkrievijas prezidents Aleksandrs Lukašenko steidzami atgriezās Baltkrievijā, neapmeklējot neoficiālās svinības. Iespējams, tas bija saistīts ar veselības problēmām.

Lukašenko 9.maijā Krievijas galvaspilsētā Masakavā piedalījās Vladimira Putina rīkotajā militārajā parādē. Pēc šā notikuma tika sarīkotas "neformālas brokastis" ar parādes viesiem no Armēnijas, Kazahstānas, Kirgizstānas, Tadžikistānas, Turkmenistānas un Uzbekistānas, taču žurnālisti Lukašenko viņu vidū nemanīja.

Oficiāli ne Minska, ne Maskava šo situāciju nekomentēja. Bet mediji raksta, ka Lukašenko kļuva slikti un viņš steidzami pameta Maskavu.

Turklāt parādes laikā pamanīts, ka Baltkrievijas prezidenta roka bija pārsieta. Tāpat ir informācija, ka viņu uz lidostu pavadījusi ātrā palīdzība.

Slavenības

Publiskos pasākumos, medijos ir pierasts redzēt simpātisko rakstnieci, režisora Dž. Dž. Džilindžera sievu Ingu Grencbergu skaisti saposušos. Taču Inga pārsteidza un šokēja daudzus, sociālajā tīklā publicējot foto, kurā redzama Inga, kas, kā viņa pati saka, “iekšēji” ir pilnīgi sabruksi.

Svarīgākais