"Alla nedziedās!" Pugačova beigusi karjeru un uz skatuves vairs neatgriezīšoties

© Scanpix/TASS

Mūzikas kritiķis un Krievijas opozīcijas žurnālists Artemijs Troickis sacīja, ka dziedātāja Alla Pugačova uz skatuves neatgriezīsies. Dīvas draugs uzskata, ka viņa jau ir beigusi karjeru, vēsta unian.net.

Troickis izteica šo viedokli, atsaucoties uz Pugačovas meitas Kristīnas Orbakaites jauno dziesmu "Alla will sing". Viņš uzskata, ka Pugačovas hiti vēl skanēs, bet koncertu vairs nebūs.

"Diemžēl Alla diez vai dziedās uz skatuves. Viņas dziesmas joprojām skan, tās visi zina, visi mīl un tā tālāk. Bet, runājot par viņas kā dziedātājas karjeru, domāju, ka Alla Borisovna vairs neuzstāsies uz skatuves. Es būšu ļoti priecīgs, un arī ļoti pārsteigts, ja viņa pēkšņi atkal sāks koncertēt," sacīja Troickis.

Pēc Pugačovas drauga teiktā, tagad dziedātāja ir aizņemta ar citām lietām. Viņai ir cita "dzīves programma". Primadonna ir aizņemta ar saviem bērniem un ģimenes lietām.

Troickis arī sacīja, ka Pugačova bijusi spiesta atklāti runāt par savu politisko nostāju . Par politiku dziedātāja visu laiku izvarijās runāt, taču, kad Krievijas Federācijā sāka "indēt" viņas vīru Maksimu Galkinu, viņai nebija citas izvēles.

"Alla negribēja iejaukties šajā lietā... Viņa nav viena no aktīvistēm.. Un tas, ka viņa pagājušajā gadā runāja un runāja ļoti tieši, godīgi un atklāti. , kas šobrīd notiek Krievijas Federācijā... To lielā mērā izprovocēja uzbrukumi viņas vīram Maksimam Galkinam," piebilda Troickis.

Svarīgākais