Bijušais Holivudas aktieris atklāj iemeslu, kāpēc īsi pēc slavas iegūšanas pameta kino industriju

© Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix/Leta

Filmu triloģijas "Sastrēgumstunda" zvaigzne, bijušais aktieris Kriss Takers atklāj, kāpēc pameta kino industriju, vēsta medijs "Daily Mail".

Kriss Takers ar lomu filmās "Sastrēgumstunda" nopelnījas veselus 48 miljonus ASV dolāru. Tā bija viņa pēdējā lielā loma kino. Pēc tam viņš vien divas reizes, 2012. gadā un 2016. gadā, ieņēma otrā plāna lomas filmās " Silver Linings Playbook" un " Long Halftime Walk".

Kā min Kriss, tad būdams viens no Holivudas apmaksātājiem aktieriem, viņš nolēma pamest kino industriju.

"Ziniet, tajā brīdī man šķita, ka tie ir griezti, bet es gribēju vairāk. Man ar to nepietika. Tāpēc es atkāpos, dzīvoju dzīvi, ceļoju pa pasauli un sniedzu humāno palīdzību, tas patiešām paplašināja manu redzējumu uz pasauli," sacīja bijušais aktieris.

Viņš min, ka tajā brīdī bija viens no zināmakajiem aktieriem - komiķiem pasaulē, bet viņam ar to nepietika, viņš vēlējās pasaulei dot ko vairāk. "Man patīk, ka es to izdarīju," par aiziešanu no kino industrijas saka Kriss Takers.

Par spīti tam, ka aktieris aizgāja no lielā kino, viņu tāpat var redzēt uz skatuves. Viņš ir kļuvis par atzītu stand-up komiķi.

Viņš medijiem ieskicēja savus nākotnes plānus. Kriss vēlas arī turpmāk darboties kā komiķis un veidot pats savus stad-up šovus. Kā arī viens no viņa kvēlākajiem sapņiem ir uzrakstīt grāmatu.