Dziedošais policists Puzikovs randiņā ved meitenes zem tilta Drezdenē

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Mīlestības un kaislību pilnajam šovam “Mīla kemperī” pievienojies dziedošais policsts Nikolajs Puzikovs.

Jau pirmajā dienā puisis sarīko visām šova meitenēm romantisku randiņu Drēzdenē zem kāda tilta, kurā viņš meitenēm ne tikai velta savas dziesmas, bet katru arī uzaicina uz deju. Visvairāk pret šo aktivitāti antipātijas izjūt Yana Bruk un Kitija, kuras nepārtraukti domā par saviem puišiem.

Pa vienu no noturīgākajiem šova pāriem tiek uzskatīta digitālā satura veidotāja Jana Bruk un izbijušais militārists Dāvids Krūmiņš, kurš par jaunā šova dalībnieka lēmumu, aizvest mīļoto nebija priecīgs. Parādot savas emocijas, Dāvids kopā ar citiem puišiem, nežēlīgi iznīcināja Puzikova dāvātos ziedus.

Puisis dāmas randiņā centās apburt ar savām dziesmām, kā “Mazā, Dievs Tevi mīl”.

Jana par puiša dziedājumu, izteicās visai sausi:

Jā, man nebija nekādas emocijas. Es nevaru teikt, ka bija skumji, jo viņš ļoti labi dzied. Mums bija mazs koncerts, paldies Nikolajam. Izdziedāja savas populārākas dziesmas un bla, bla, bla.

Meitenes atzīst, ka randiņu nevarētu saukt par romantisku, un neveiklāku tas padarīja fakts, ka puisi vēlējās katru meitenei uzlūgt uz deju un paralēli dziedāt.

Vai tiešām randiņš ir uzskatām par neizdevušos? Un kuru meiteni izvēlēsies Nikolajs? Skaties šovu “Mīla kemperī” katru ceturtdienu 21.00, kanālā STV Pirmā!

Svarīgākais