Kaspars Kambala beidzot izpilda Olgai doto solījumu

© Ģirts Ozoliņš/F64

Realitātes šovs “Slavenības. Bez filtra” televīzijas skatītājiem piedāvā ieskatīties pašmāju slavenību ikdienas gaitās. Pašmāju slavenība Kaspars Kambala, kurš šova laika izceļas ar savu skarbo patiesumu, ir devies darba darīšanās uz saulaino Brazīliju, atstājot Olgu mājās ar bērniem.

Kādā rītā viņš pārsteidz sievu ar zvanu, kurā paziņo, ka viņai jākravā somas un jābrauc pie viņa uz Brazīliju. Olga protams ir priecīga, un atklāj, ka Kaspars ar šo beidzot ir izpildījis doto solījumu par medusmēnesi.

Olga atzīst, ka šis brauciens varētu būt viņu medusmēnesis.

Mums nav bijis medusmēnesis ne pēc pirmajām, ne pēc otrajām kāzām. Un šis varētu tāds būt, jo Kaspars man solīju, un sanāk, ka viņš to arī izpildīja.

Par lidošanu viena, Olga neuztraucas, jo viņa esot to darījusi ļoti bieži. Kopumā brauciens pie mīļotā prasījis daudz laika, taču neskatoties uz pārbraucieniem, Olga ir laimīga, jo medusmēnesis Brazīlījā ir sācies!

Kā Kambali baudīs savu medusmēnesi un vai viņi iztiks bez strīdiem? Skaties realitātes šovu “Slavenības. Bez filtra” no pirmdienas līdz ceturtdienai 19.25, kanālā STV Pirmā!