Publiskots, kā dzīvo Putina mīļākā Kabajeva

© Scanpix/AFP

Krievijas prezidents Vladimirs Putins (70) savu personīgo dzīvi slēpj zem deviņām atslēgām, bet jau kopš 2007. gada tiek baumots par viņa attiecībām ar bijušo olimpisko čempioni Alīnu Kabajevu (39). Runā, ka pārim ir vairāki kopīgi bērni, vēsta UNIAN.

Kā vēsta neatkarīgais Krievijas mediju kanāls "Projekt", Alīna Kabajeva atrodas prom no pilsētas, blakus V. Putina villai Valdaja mežā, 400 kilometrus no Maskavas. Šī villa esot veidota pēc Vladimira Putina vēlmēm un ļoti līdzīga Ziemas pilij Sanktpēterburgā. Tā ir kā atsevišķa pilsēta ar iepirkšanās centriem, zobārstniecības kabinetiem un skaistumkopšanas saloniem.
Vietējie iedzīvotāji, komentējot žurnālistiem, stāstīja, ka A. Kabaeva atsevišķais īpašums atrodas tieši blakus V. Putina rezidences teritorijai. Tā ir daudzstāvu koka māja ar kopējo platību 1200 kvadrātmetri. To ar diktatora māju savieno tikai nelieli vārtiņi. Tiek ziņots, ka mājas celtniecība sākta 2020.gadā, bet pabeigta 2022.gadā.
Putins speciāli Alīnai par prieku licis izveidot pils parku un mežā milzīgu rotaļu laukumu. Starp citu, Putinam pašam ir sava dzelzceļa līnija uz šo īpašumu.
Žurnālisti apstiprināja, ka A. Kabaeva tiešām tur dzīvo, jo viņas palīgi pastāvīgi izmanto to pašu maršrutu, kas ved uz rezidenci. To apstiprināja informācija no dzelzceļa biļešu datu bāzes, kas nesen publiskota internetā.

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.