"Supernovas veterāns" Markus Riva atstāsta jokus, ko dzirdējis par sevi

© Vladislavs Proškins/F64

Nevienam nav noslēpums, ka Markus Riva tautā tiek saukts par “Supernovas veterānu”, jo šis dziesmu konkurss vairs nav iedomājas bez slavenā mūziķa dalības tajā.

Realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” Nauris Brikmanis ciemojās pie Markus, lai uzzinātu viņa domas par Eirovīzju un kā viņš uztver negatīvos komentārus sociālo tīklu vidē. Raidījums tika filmēts pirms pirmā Supernovas pusfināla.

Markus Riva sarunas laikā min, ka jau deviņus gadus aktīvi piedalās Latvijas Eirovīzijas atlasē un neslēpj vēlmi uzvarēt un pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijā.

Viņš pats atzīst “galvenais, lai ir ideja, dziesma kā tu to iznesīsi. Šī gada dziesma atšķiras no iepriekšējiem gadiem ar savu dinamiku, ātrumu.”

Mūziķa apņēmība un mērķtiecība tikt uz lielo Eirovīziju, bieži vien sociālo tīklu vidē tiek nopelta, un nereti viņš saņem paprāvu naidīgu komentāru gūzmu. Markus ar smaidu uz lūpām atcerās pēdējo apvainojošo komentāru, kuru uztver vairāk kā humoristisku joku.

“Pēdējā laika asparātīgākais joks par mani bija šāds - man bija joks par Marku Rivu, bet tas palika otrajā vietā.”

Markus šova raidījumā pastāstīja par savu brendu “Lucky one”, ko uzsācis jau pirms daudziem gadiem. Šobrīd aktuālāka prece viņa internetveikalā ir džemperis ar uzrakstu “Forever”, kas ir Supernovas dziesmas nosaukums.

Pēc viesošanas pie Markus, Nauris atzina, ka nebija iedomājies par mūziķa lielo balvu apjomu. Brikmanis atzina, ka viņam esot, kur augt un attīstīties, lai saniegtu Rivas līmeni.

VIDEO:

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.