Avots: Keitai Midltonei "slikti metas" no svaines rīcības

© PA/Scanpix/Leta

Mediji ziņo, ka Keita Midltonei ir visai skaidrs, kas ir vainojams pie prinča Harija uzvedības pēdējā laikā un nesakaņām ģimenē, raksta "Daily Star".

Nav nekāds pārsteigums, ka Keita visā vaino prinča Harija sievu Meganu Mārklu.

Kāda tuvu stāvoša persona apgalvo, ka Keitai un princim Viljamam "metas slikti" no tā, kas notiek viņu un prinča Harija, Meganas Mārklas starpā.

Pēdējie notikumi, prinča Harija grāmatas "Spare" izdošana, bija "pēdējais salmiņš" Keitas pacietībā. Anonīms avots pauž, ka Keita vairs nebūs jauka pret Meganu, kad viņu sastaps. Viņasprāt, tieši Megana ir pie visa vainojama, viņa ir nostādījusi princi Hariju neapskaužamā situācijā. Viņas dēļ ģimene vairs nav vienota.

Žurnālam "The National Enquirer" anonīms avots sacīja, ka Megana jūtas lepna par to, ka ir sanaidojusi ģimeni un priecājas par to, ka tajā valda nesaskaņas.

Slavenības

Seriāls "Draugi" tika filmēts 90. gados un 2000. gadu sākumā. Tas ir daudzu pasaules iedzīvotāju iecienīts komēdijseriāls. Tajā filmējušies tādi slaveni aktieri kā Dženifere Anistone, Līdza Kudrova, Metjū Perijs, Deivids Švimmers, Kortnija Koksa, Mets Leblāns. Seriāls bija par šo sešu draugu draudzību, taču bez galvenajiem aktieriem, šajā seriālā parādījās arī citas slavenības.