Saakašvili pārbiedē ar savu izskatu - viņš dramatiski notievējis

© Reuters/Scanpix/LETA

Gruzijas eksprezidenta Mihaila Saakašvili preses sekretāre Darja Čiža atklāj, ka viņš tagad sver 69 kilogramus, savukārt cietumsoda izciešanas sākumā viņa svars bija 120 kg.

Bijušais Gruzijas prezidents Mihails Saakašvili ārstējas klīnikā Vivamed, tāpēc attālināti piedalījās tiesas sēdē par soda izpildes atlikšanu vai atbrīvošanu, raksta UNIAN.

Tikšanās laikā politiķis sūdzējās par smago veselības stāvokli. Apstiprinot savus vārdus, viņš pavilka uz augšu savu T-kreklu - bija manāms, ka viņš ir kritiski zaudējis svaru.

Pēc tam viņa videokamera tika izslēgta. "Vienīgais, ko es lūdzu, ir, lai man dod iespēju saņemt adekvātu ārstēšanu. Ja vajadzēs, es atdošu savu dzīvību. Mans stāvoklis ir strauji pasliktinājies," sacīja Gruzijas eksprezidents.

Ekrānuzņēmumi no tiešraides tika publicēti Saakašvili Facebook lapā. Tie ir parakstīti: "Mihails Saakašvili pievienojās tiesas sēdei attālināti."

"Esmu pilnīgi pārliecināts par uzvaru, taču, ja es nepiedzīvošu šo uzvaru, kas ir tik tuvu, mana sirds ir jāapglabā Kijevā. Tā pieder Ukrainai," ukraiņu valodā sacīja Saakašvili.

Slavenības

Publiskos pasākumos, medijos ir pierasts redzēt simpātisko rakstnieci, režisora Dž. Dž. Džilindžera sievu Ingu Grencbergu skaisti saposušos. Taču Inga pārsteidza un šokēja daudzus, sociālajā tīklā publicējot foto, kurā redzama Inga, kas, kā viņa pati saka, “iekšēji” ir pilnīgi sabruksi.

Svarīgākais