Latviešu bokseris parāda, par ko saņēmis sodu

© Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency

Latviešu bokseris Kristaps Zutis mikroblogošanas vietnē twitter dalījies ar foto, kur saviem sekotājiem nekautrējoties parādījis, par ko saņēmis sodu.

"Šodien man gangsterim nesagāja. Bet nu man liekas, ka te kontrolierim īsti nebija taisnība," pievienojot emocijikonu ar smaidiņu, mikroblogošanas vietnē twitter savus "piedzīvojumus" sekotājiem atstāsta bokseris.
Kā redzams ierakstam pievienotajā attēlā, tad sods, iespējams, saņemts par automašīnas novietošanu neatļautā vietā.
"Metramēru un CSN grāmatiņu vai attiecīgos MK noteikumu paskatiet. Būs atbilde ir/vai nav taisnība," sportistam ieteicis kāds komentētājs.
"Atstājot auto zem zīmes vai neatļautā vietā šāds rezultāts biedē visvairāk. Ko darīji tālāk un cik ilgi bija jāgaida atbrīvošana? Pagaidām neesmu šo piedzīvojis," norādījis kāds cits twitter lietotājs.
"Būs taisnība. Esi stāvvietā ieparkojies. Lai arī daļēji," bokserim paskaidrojusi kāda twitter lietotāja.

Slavenības

Reklāmas, kas daudzus cilvēkus "iegrūda" parādu jūgā līdz 2018.gadam, šodien ir vēsture, kas atkārtojas. Toreiz valdība pieņēmuma lēmumu aizliegt reklamēt ātrās aizņemšanās iespējas uz neadekvāti augstiem procentiem, kas mudināja paņemt naudu dzimšanas dienas svinībām, Ziemassvētku dāvanām un citām lietām, bez kā var iztikt.

Svarīgākais