"Mums jāmeklē Zelenskis savā vidū"; soctīklos meklē Levita aizstājēju

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Šovasar noslēgsies Egila Levita pirmais termiņš Valsts prezidenta amatā. Pirms trīs gadiem Levitu amatā ievēlēja ar 61. koalīcijas deputāta atbalstu.

Tikmēr tauta izsaka savu redzējumu par vēlamo prezidentu.

Privileģetais: Pasarg dievs, tikai ne Obama!

JankaPipars: Marksists Obama? Cilvēks,kurš izprovocēja Putinu uz karu? Nopietni? Obama,kurš Putinu pat vārdos īsti nosodīt nevarēja? Njā. Par Zeļenski piekrītu

Jānis: Tāds var būt tikai TAUTAS VĒLĒTS prezidents, nevis kārtējais ieliktais "prezidenta izstrādājums".

Rūdolfs: Redzot ievēlētās Saeimas sastāvu, tad māc šaubas, ka beigās ievēlēs kaut ko sakarīgu. Būs beigās Ušakveidīgs prezidents.

Artis: Diemžēl pēc Vairas mums bijuši tikai, zatleri, bērziņi un vējoņi! Levits kaut nedaudz šo kaunu ir nomazgājis, bet piekritīšu, ka vienmēr var labāk!

Fēlikss: Nu gan tam vīrelim galīgs sviests paurī. Salīdzināja Zeļenski ar sarkano mēslu obamu, kurš lika pamatus rusņas iebrukumam Ukrainā!

Slavenības

Publiskos pasākumos, medijos ir pierasts redzēt simpātisko rakstnieci, režisora Dž. Dž. Džilindžera sievu Ingu Grencbergu skaisti saposušos. Taču Inga pārsteidza un šokēja daudzus, sociālajā tīklā publicējot foto, kurā redzama Inga, kas, kā viņa pati saka, “iekšēji” ir pilnīgi sabruksi.

Svarīgākais