Kivičs izsakās, kas katram jādara, lai Latvijā viss būtu kārtībā

© Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency

Mūziķis Andris Kivičs ne reizi vien publiski izteicis savas domas par dažādiem aktuāliem procesiem Latvijā un citviet pasaulē. Šoreiz, atskatoties uz piedzīvoto un pārdzīvoto 2022.gadā, mūziķis izteicies, kas katram pašam jādara, lai Latvijā viss būtu kārtībā.

Kā lasāms mākslinieka sociālajā tīklā facebook publicētajā ierakstā, tad viņš izteicies gan par to, ka 2022.gadā ar ģimeni pabijis Norvēģijā, gan ASV. Tāpat viņš izteicies par karu Ukrainā.

"Slikti, ka krievi iegāja Ukrainā, īsti aptvert to, kas tur notiek līdz galam, protams, nevar un nav iespējams. Jūtami pieauga dažādu sabiedrības debilizācijas instrumentu ietekme. Kovids pazuda, atkal uzradās gripa. Mans secinājums- jādzīvo sev, saviem tuvajiem, jāpriecē cilvēki ar dziesmām, un jācenšas mazāk domāt par to, "ko tur tie citi nepareizi dara"," publikācijā norāda A.Kivičs.

"Ja katrs parūpēsies par savu ģimeni, rukās, darīs, ies pāri grūtībām, Latvijā viss būs kārtībā," publikācijā izteicies mūziķis.

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.