VIDEO. Soctīklos iesmej par Ždanokas svešvalodas zināšanām

© Ģirts Ozoliņš/f64

Eiroparlementāriete Tatjana Ždanoka Tik Tok publicējusi video, kurā Brīvības pieminekļa fonā Rīgā, kaut ko saka it kā franču valodā.

No „Tik Tok” uz „Twitter” pārpublicētā ieraksta autors ir nesapratnē: „Taņa vēlas jums ko teikt. Kurš saprata?” komentētāji izsaka minējumus: „Parādīju draudzenei, kura labi runā franciski. Viņa nesaprata. Laikam kāds īpašs dialekts.” „Tauta.. tiešām valodas nepārzināt? Medus piparkūku recepte aramiešu valodā. 2 olas, 2 glāzes konditorejas kviešu miltu, Ziemassvētku garšvielas, glāze medus. Visu samaisa, liek atpūtināt uz 2 nedēļām.” „Hmm... Ja palaiž video atpakaļgaitā, tad tāpat neko nevar saprast... Tikai skaņa tāda nedaudz dēmoniska paliek!” „Taņka ir mācījusies no "dižā" Ļeņina - tas arī esot runājis daudzās valodās, tikai mācījies tās no grāmatām pašmācības ceļā - kā nu sanāca runāt, tā sanāca. Ja viņa runā franču valodā - tas ir krievciemfranču "dialekts"...”

Slavenības

Publiskos pasākumos, medijos ir pierasts redzēt simpātisko rakstnieci, režisora Dž. Dž. Džilindžera sievu Ingu Grencbergu skaisti saposušos. Taču Inga pārsteidza un šokēja daudzus, sociālajā tīklā publicējot foto, kurā redzama Inga, kas, kā viņa pati saka, “iekšēji” ir pilnīgi sabruksi.

Svarīgākais