Perspektīvs futbolists izdara pašnāvību

Ilustratīvs attēls © F64

27 gadus vecais Šveices futbolists Karims Gazeta, kurš spēlēja Bosnijas un Hercegovinas čempionvienības klubā "Zrinjski", izlēca no mājas astotā stāva un no gūtajām traumām mira.

Traģēdija notikusi Bosnijas pilsētā Mostarā dažas stundas pēc uzvarošās spēles starp "Zrinjski" un "Borac" (1:0), raksta portāls Fakti.

Pēc klubs sarīkoja pieticīgu ballīti, lai nosvinētu savu vadību līgā rudens sezonā. Tur bija arī Gazeta, kura pēc pārcelšanās no Šveices "Xamax" vasarā paspēja aizvadīt tikai vienu nepilnu maču "Zrinjski" sastāvā un pēc tam nācās panemt pauzi savainojuma dēļ.

Tad, kā vēsta Bosnijas mediji, Karims kopā ar savu draudzeni un vēl vienu pāri ieradies dzīvoklī, ko spēlētājam piešķīris klubs. Taču neilgi pēc otra pāra aiziešanas Gazeta izleca no balkona. Pašnāvības iemesls nav zināms.

Gazeta, kurš iepriekš spēlēja tikai Šveicē, savulaik tika uzskatīts par vienu no perspektīvākajiem futbolistiem savā dzimtenē.

View this post on Instagram

A post shared by Chalcio.com (@chalciocom_)

Slavenības

Publiskos pasākumos, medijos ir pierasts redzēt simpātisko rakstnieci, režisora Dž. Dž. Džilindžera sievu Ingu Grencbergu skaisti saposušos. Taču Inga pārsteidza un šokēja daudzus, sociālajā tīklā publicējot foto, kurā redzama Inga, kas, kā viņa pati saka, “iekšēji” ir pilnīgi sabruksi.

Svarīgākais