"Harija Potera" zvaigzne atklāti par slavas ēnas pusēm

© AP/Scanpix/Leta

"Harija Potera" kinosāgas galvenais aktieris Daliens Refdklifs pasaules slavu ieguva jau ļoti agrā vecumā. Aktieris šobrīd atzīst, ka neko tādu nevēletos novēlēt saviem bērniem, vēsta "Daily Mail".

Daniels Redklifs popularitāti iemantoja jau 11 gadu vecumā, kad tika pie lomas filmā "Harijs Poters".

Tagad 33 gadus vecais aktieris atzīst, ka saprotot to, kā slava mainīja viņa bērnību, viņš to nekad negribētu novēlēt saviem bērniem.

Aktieris min, ka kādu dienu, kad kļūs par tēvu, viņš bērnus audzinās citādāk.

"Es gribu bērnus, ja man viņu būs... Es vēlētos, lai viņi atrastos filmēšanas laukumā." Viņš minēja, ka būtu ļoti laimīgs, ja viņa nākotnes bērni vēlētos savu karjeru saistīt ar filmu industriju, bet ne aktiermākslu.

"Es nevēlētos savam bērnam tādu slavu," par būšanu aktierim sacīja Redklifs.

Lai arī aktieris norāda, ka būšana aktierim ir lieliska lieta, tai ir arī savas ēnas puses. Viņš atklāj, ka dzīve, kļūstot tik agri populāram, nav viegla. Lai tiktu galā ar problēmām, aktieris bieži vien mierinājumu meklēja alkoholā. "Manā gadījumā ātrākais veids, kā aizmirst par to, ka jūs nemitīgi tiekat novērots, bija stipri piedzerties."

Šobrīd aktieris atzīst, ka ir uzveicis alkohola atkarību.

Slavenības

Publiskos pasākumos, medijos ir pierasts redzēt simpātisko rakstnieci, režisora Dž. Dž. Džilindžera sievu Ingu Grencbergu skaisti saposušos. Taču Inga pārsteidza un šokēja daudzus, sociālajā tīklā publicējot foto, kurā redzama Inga, kas, kā viņa pati saka, “iekšēji” ir pilnīgi sabruksi.

Svarīgākais