VIDEO: Parīzē koncerta laikā nomirst populārs mūziķis

© Ekrānšāviņš no Instagram

Francijas galvaspilsētā miris viens no slavenākajiem haiti izcelsmes dziedātājiem Mikabens. Mūziķis nomira uz skatuves Accor Arena Parīzes austrumos.

Internetā publicētajos video redzams, ka 41 gadu vecais dziedātājs pēkšņi pārtrauc savu uzstāšanos un vēlas pamest skatuvi. Bet tajā brīdī viņš zaudē samaņu un nokrīt.

Kā vēsta Spiegel, dziedātājam bija sirdstrieka. Mikabenam nekavējoties tika izsaukti ārsti, taču viņi nevarēja viņu glābt. Koncerts nekavējoties tika pārtraukts, un skatītājiem tika lūgts atstāt zāli.

Vismaz 10 000 skatītāju bija aculiecinieki briesmīgajai mākslinieka nāvei. Zināms, ka Mikabens, kura īstais vārds ir Maikls Bendžamins, Parīzē uzstājās kopā ar Haiti grupu Carimi. Maiklam palika sieva, kas ir mazuļa gaidībās.

Slavenības

Seriāls "Draugi" tika filmēts 90. gados un 2000. gadu sākumā. Tas ir daudzu pasaules iedzīvotāju iecienīts komēdijseriāls. Tajā filmējušies tādi slaveni aktieri kā Dženifere Anistone, Līdza Kudrova, Metjū Perijs, Deivids Švimmers, Kortnija Koksa, Mets Leblāns. Seriāls bija par šo sešu draugu draudzību, taču bez galvenajiem aktieriem, šajā seriālā parādījās arī citas slavenības.

Svarīgākais