Pabriks iezīmē drūmas Latvijas nākotnes prognozes; komentāros "samazgu spaini" dabū pats

© Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency

Latvijas aizsardzības ministrs Artis Pabriks vietnē "Twitter" sniedzis savu vērtējumu, kā, iespējamās jaunās koalīcijas darbi atsauksies uz Latvijas nākotni.

Šis komentārs izsaucis viedokļu vētru.

Didzis: "Arti, sis nav korekti: 1) pedejoa 4 gados ka reizi Latvija turpinaja atpalikt 2) ne visas valdibas reformas bija idealas"

A. Pabriks: "Par to tak es runāju. Piekrītu, ka pēdējos 4 gados neesam kā valsts samazinājuši atšķirību ar EE un LT. Atceries, kas tika izdarīts iekšlietās un veselībā pirms tam? Vesela dekāde stagnācijas. Es te negribu cilvēkus attaisnot, bet viņi centās visās nozarēs to visu mainīt!"

Ēriks: "Ir acīmredzami, ka CILVĒKI PAR JUMS NENOBALSOJA, jo strādājāt slikti un iesāktās reformas (ja tādas bija) bija mēsls. Tagad vēl pateiksiet, ka vēlētāji ir stulbi un jūs tikai tie gudrie. Pat ar godu zaudēt nemākat. Nožēlojami."

Dainis: "Cerams, ka administratīvi teritoriālā reforma būs pirmā kas tiks apstādināta dēļ zaudējumiem+haosa pašvaldībās! Jūs esat personīgi atbildīgs par to!"

Balc: "Džeks pēc 4 gadu slaistīšanās godīgi brīdina, ka turpinot tādā garā kā viņš, sūdi ir garantēti"

Kaspars: "Jūs bijāt valdībā 8 gadus! Šajā laikā varējāt reformēt. Tagad stāviet pie ratiem. Uzkdaitīt Jūsu partijas nejēdzības iepriekšējos sasaukumos vai paši atcerēsieties?"